mavililimon Hanımlar benim oğlan bugün 8 aylık oldu tostik oğlum sürekli beni yürütün diyor hiç emekleme çabasına girmez birde odada 1 dakika tek kalmaz eline ne versem sıkılır atar nasıl oyalıcağım bu bebeyi önerilerinize ihtiyacım var
611 mavililimon benim kızm da bugün 8aylık oldu hala emeklemedi çabası var ama emeklemiyor yürümek istiyo ellerinden tutup gidiyoruz baya yürüyo ama emeklemiyor baya bi huysuz asla yanlız kalmak istemiyor dişi de çıkmadı henüz
Bennededimki mavililimon aynı bacım aynı. 9 aylık memnunsun, mutsuz, ağlayan bir bebek. Bazen çevremde görüyorum oyuncak vs oynuyor özeniyorum o bebeklere . Bizimki kucaktan inmez
busragggg 611 benim kızda bugün 8 aylık oldu ve söylediklerinizi yaşıyoruz birebir. İki adım emeklemeye başladı bugün sonra geri oturuyor. Geceler berbat diş diyorum diş de yok
611 busragggg bnm ki de koltuğun altına geri geri gidiyor ama emeklemiyor baya huysuz gündz uykusu zaten hiç yok damaklrı da Şiiş diş görünüyor ama daha patlamadı
mavililimon 611 benimkinin üstler şişti iyice görünürde bir şey yok aynı geri geri sürünüyor ileriyr doğru hiçbir atak yok birde sinirlenip ağlıyor