hogwarts Oğluma külot almak istiyorum LCW ve e bebeğe baktım 3 tanesi birinde 200 diğerinde 230 lira 2 paket alsam 500 e yakın tutacak Sizin var mı farklı yerlerden aldığınız? Nerden alabilirim acaba? Birdeeee yeni başlayanlar için slip mi boxer mı sizce??
Umutveannesi hogwarts ben pazardan alıyorum 3 tanesi 100 tl 😂 benim oğlum minyon olduğu için mağazadan aldıklarımın hepsi büyük geldi
ILYAmm hogwarts pazar yerlerinde tekstil satiliyorsa ordan daha ucuz oluyor. Ben kızıma pazardan alıyorum tutku marka
Mnli hogwarts okul açılmadan önce pentide indirim vardı ordan almıştım ben sliple daha rahat ediyor oğlum bizim evde lcw h&m penti defacto var pazara da güvenemem %100 pamuk olması konusunda iç çamaşırı biraz hassas bir konu bence kodla falan online alsanız belki daha uyguna gelir
Dolores hogwarts ben lcw, ebebek ve baykar marka alıyorum hep. Ebebekten bi daha almam çabuk sündü kumaşı. LCW ve baykar baya iyi.
hndathn hogwarts internet sitesinden baksanız orda uygun ındırımler oluyor markaların. Bızde öncelik LCW ve pentı oluyor genelde. Pazarlardakılerın kuması 5para etmiyor bilemiyorum belkı bızım burdaki pazarda öyledir. Ben boxer giydirdim en başından beri çokta rahat ettı
Tatlican hogwarts Ben camasircidan aliyorum tutku okadar cok tutmuyor fiyat Yada bildigim pamuklu satan yer var oda ayni Lcwde fazla fiyatli
Gencanne2 hogwarts slipten hiç hoşlanmıyorum. Boxer en iyisi. Çamaşırcılarda satılıyor daha uygun oluyor yada pazardan. Pijama vs satan yerlerde var
Esoz1110 hogwarts Bizim orada mağaza vardı orada satılıyordu o da ucuz değil ama güzel tutku eskiden güzeldi bence ondan daha almayın hemen yırtılıyor🌸
defnes32 hogwarts valla şöyle bir milyoncu tuhafiyeci pazar vs ne varsa ordan al bende ilk başta pentiden almıştım o hevesle de gerek yok yani bimden bile aldım
Yineben hogwarts ben trentyoldan almıştım 6 li paket tutku marka. Ama pazarda da hrm uygun hem kaliteli oluyor ordanda alıyorum.
Noname21 hogwarts boxer aldım uzun süre slip alacaksan bol al kesmesin ama iç çamaşırın yüzde yüz pamuk olması gerekir fiyatına bakma bence