ebrusglm Arkadaşlar oğluma başakşehir çam ve sakura da denver testi yapıldı sonucunu söylemedi nerden öğrenebilirim. Kayıtlara düşer dedi ama nereye düşecek e nabız da falan göremiyorum.
mertinannesi__ ebrusglm bugün bizde yaptırdık testin sonucunu elimize verdiler ve söylediler nerede yaptırdınız acaba?
fbetul4270 ebrusglm bize kağıt falan vermemişti doktorumuz ne olduğunu söyledi hemen ordan çıkıp çocuk psikiyatri ile görüştük. Sonucunu görmedim ama ekran maruziyeti diye sıkıntımızı söylemişti.
ebrusglm mertinannesi__ Başakşehir Çam ve sakura hastanesi çocuk psikiyatri bölümünde. Sisteme düşer dedi anlamadım ben de size nasil bişey verdiler
mertinannesi__ ebrusglm kağıt verdiler üstünde yazılar var çatal kaşık kullanır işte küpleri dizer fln diye yanında doktor yazmış geçti diye ama zaten kendi de söyledi bize yaşı ile uyumlu sıkıntı yok diye biz sonucu nöroloji doktoruna verdik ..
ebrusglm Bayanyanakkkkkk biz temmuz ayında gitmiştik çocuk psikiyatriye anca bu zamana verebilmisti randevuyu 😊3 ay oldu yani
ebrusglm mertinannesi__ allahalla bana neden vermedi ki bana 5 sayfa falan form verdi çocukla ve bizimle ilgili sorular vardı onları doldurdum. Oğluma biseyler yaptırdı küp dizme top atma zıplama gibi. Sonra formu verdim bana sonuç sisteme düşer randevu alıp gelirsiniz gösterirsiniz dedi. Çıktık bizde bişey diyen olmadı ben de e nabiza falan düşecek sandım.