Merid-1798 3 buçuk aylık bir bebeğim var arkadaşım küpe hediye almak istiyor deldirelim vs diye konuştuk ama olumsuzluklardan da korkuyorum. Küçük deldiren var mı ne gibi bir durumla karşılaştınız ne önerirsiniz? ❤️
PamukPrensesannesii Merid-1798 3 ay çok küçük ben 2 yaşında deldirdim. Sonra sürekli kanattı durdu bende çıkardım artık takmıyor
kocbay Merid-1798 benimde bebeğim 2 ayı geçiyor bende çok istiyorum ama çok erken kıyamıyorum 6 aydan sonra deldirenler var ama sanırım ben 1 yaşı geçmesini beklicem çok kararsızım bende 😭
hndathn Merid-1798 bıraz daha beklıyın derım ben mesela kızımın kendı arzusuna bıraktım 32 aylık olduğunda kendısı ıstedı gittik deldirdık ne ağladı ne agrısı sızısı oldu
Merid-1798 Seryy_ teşekkür ederim bende emin olamadım bir yandan çok küçük diyenler var bir yandan daha kulaklarını keşfetmedi deldir ellemez asılmaz vs dedi kafam karıştı 😟
Merid-1798 PamukPrensesannesii işte bundan dolayı daha anlamıyorken deldir alışsın diyorlar. Bende korkmuyor değilim ama böyle söyleyince de vazgeçtim sanırım 🥹
PamukPrensesannesii Merid-1798 bende dedim ilkokulda felan belki arkadaşlarından özenir kendisi ister tekrar deldirdiz
Merid-1798 Seryy_ bence de en mantıklısı bir doktorun yazısını da okudum 1 yaş altı dirençsiz olduğu için enfeksiyon kapma riski varmış vazgeçtim ☺️
Merid-1798 kocbay bende doktorun yazısını okuyunca vazgeçtim bende kıyamıyorum ama heves etmiştim aslında bebeğimden önemli değil büyümesini bekleyebilirim 🥰
Merid-1798 PamukPrensesannesii o da güzel bir düşünce benim büyük kızım 7 yaşında daha deldiremedim istiyor kardeşi ile birlikte deldiririm demiştim özeniyorum diye ama küçüğüme zararlıymış büyük minnoşumu deldirip küçüğü bekleteceğim ☺️