Butterfly22 kelebekmom bende online diyetisyen arayışındayım netfit ile baya kilo veren kişiler ama emin olamadım
isminivermekistemeyenizleyici kelebekmom ben netfitle 4 ayda 26 kilo verdim ücreti 750 liraya çıkınca bıraktım kendim devam ediyorum şimdi son 5 kilo kaldı vermem gereken
kelebekmom Butterfly22 Yazdım oraya aylık 750 dedi ortalama fiyat aslında. Ümran ural yazmışlardı burda hanımefendinin yaklaşımı çok güzel instagramdan bakmanızı öneririm bende başlıycam sanırım
dilaymamy kelebekmom yok hayır ama emziren danisani da çok ınstagram’dan takip edebilirsiniz ben 3 bin TL oduyordum ama zam gelmistir
Butterfly22 superanne2 diyetisyenler var birçok fenomeni de zayıflattı ama gerçek mı reklam mı bilmiyorum ama deniyecek gibiyim şuan en mantıklı o geliyor
Butterfly22 kelebekmom valla daha başlamak nasip olmadı konuştum diyetisyenle ama oğlumun ck değerleri yüksek çıktı onunla uğraşmaktan inşAllah bu hafta başlıycam
kelebekmom isminivermekistemeyenizleyici Kaç kiloyla başladınız benim kilom yüksek diyetisyenle başladım online olarak. Öncelikli hedefim 15 vermek