NeclaLeylaCeydaOhnealaneala beyzaburcu Offf😔Şimdi baktım, izledim. Kıyamam ya çok geçmiş olsun 🤲 😔 Hiç öyle tepsi çevirme yöntemi mi olur, keşke öyle bir hata yapmasaymş ama olan olmuş. İnşallah sağlığına kavuşur
Esoz1110 beyzaburcu Bende olay neymiş diye girip baktım dün aksam ay yağ yüzüme sıçramış gibi üzüldüm insan eline damlasa canı yanıyor da bu yüz yani en cok sinirimi bozan ise yarışmacıların tavrı videoyu hemen kapattım bana sinir gelir öyle bencillerden resmen devam etti yarışma 🙄
beyzaburcu hmrymky inşallah canım ya bende iki gün önce yaktım yüzümü ama şükür o kadar degl Yakış seklimizde kızgın yağ benimki yüzümde üç yerde iz oldu kendi olayimi kız kardeşime anlatınca o söyledi bana da beyzayi içim.gitti resmen😔
beyzaburcu NeclaLeylaCeydaOhnealaneala inşallah canım benim kaza öyle bı anda oluyor aynu senin dediklerini bacım da söyledim ama ona da dedim bazen insann.dusunemiyor.hic.akil.tutulmasi yaşıyoruz ya resmen keşke.hic.olmaaasa😔
Esoz1110 beyzaburcu Bende ya insan canı bu kadar ucuzmu işte günlük hayatta karşılaştığımız olaylarda bile milletin umrunda olmuyor ki imdat desek dönüp bakanda olmaz duyarlı değil kimse
gencmom_ beyzaburcu üstelik buz koymalarına ne demeli? Kız enfeksiyon kapmış yüzü büyük ihtimalle yarışamaz daha
Noname21 beyzaburcu kına tepsisi gibi kafasının üstünde tepsi mi çevrilir ben izlemiyorum ama Twitter da gördüm birşeyi çeviriyorsan daha geniş birşeyle döndürülür iyi ki gözüne gelmemiş bildiğin kaynar yağ dökülmüş
endoplazmikretikulumiste beyzaburcu cilt bir şekilde halledilir de gözüne bişey olmamıştır inşallah nazara geldi kız çok güzel bir kız bence