lceLady Günaydın hanımlar; gününüz güzel geçsin. Kızartma için patates koymak istiyorum dondurucuya. Kolay yoldan nasıl yapabilirim. Yapıp deneyen var mı.. YouTube de baktım. Hasla yıka kurut soğuk suda beklet çok işlem var. Daha kolay yollu olanı var mı..
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala lceLady kızartmak için bir patatesi, alıp soyup doğramak kaç dakikamı alır ki? Hele, dediğiniz gibi işlem böyle uzunsa hiç uğraşmam :) Alır, taze taze doğrar kızartrım.
lceLady ENERCII Biraz videoları izledim Suda haslanıyor sonra dolaba konuyor. Yazanlar aynı hazır gibi çok güzel diyor ama emin olamadım Bı çuval patates aldım Haniii varsa böyle imkan yapayım diyorum bende
nazlik lceLady patatesi buzluğa atmanıza gerek yok zaten hava soğuk olduğu sürece sağlam kalır patates balkonunuz varsa orada bırakın
lceLady NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Öyle evet ama kalabalığız 3 çocuk var bende 5 kişiyiz eşimde çok yer Evde kızartma çok yapıyoruz Bazen sabahın 6’sinda bile okula çocuğa kızartıyorum. Yani nebiliyim bazen benim için dakikaların bile önemi var. Uyanmasinlar diye acele acele yapıyorum🥴 Kolaylık olsun diye dondurucuya doldurayim dedim
JuliJuli06 lceLady sabah kizartacaginiz zaman aksamdan soyup dograyin soguk suya koyun sabahta suzer kizartirsiniz
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala lceLady Aa tabi öyleyse haklısınız. Sabahın köründe kalkıp bende soymakla fln uğraşmak istemem.