Alparslansmother İphone 14 kullanan var mi acaba daha gecen sene ekimde almistim pil sagligim 89 olmus o kadar dikkat ediyorum şarjda kullanamıyorum daha gecen gun 90 di 2 gunde bir azaliyo nedendir acaba
birbebekle Alparslansmother günde sadece bir kez şarj etmek ve şarjdayken kullanmamak, arka plandaki çalışan sekmeleri kapatmak, Bluetooth u kullanmıyorsun komple kapatmak vs bunlar etkiliyor.
aleksandralarossa Alparslansmother bende sendn görüp baktm 90 olmus ay ben şok. Iphone 14 bnm de nasıl bu kadar hızlı düşmüşki daha öncekiler hiö bu kdr hızlı düşmüyor du
ArvenMom Alparslansmother geçen sene martta aldığım 14 pro max telefonumun pil sağlığı satmadan önce 86 düşmüştü eşim apple çalışıyor pil sağlığını korumak için şarjda oynamamak arka planda uygulama bırakmamak ve şarjı 80 çıkarıp 20 de takmamı söylemişti doğru olan kullanım şekli bu
birbebekle Alparslansmother diyelim ki şarja taktınız ama çıkardınız veya çıkarıldı 24 saat dolmadan ikinci kez takmıyorsunuz. Bunu eşimin bir arkadaşı yaptı inanmadık ama 1 yıl olacak %100 hala
_YanakReisinAnnesii birbebekle şarjı nasıl yetiyordu peki? Birçoğun da şarj sıkıntısı var malum. Benim de bir an da hızlıca düşmeye başladı pil sağlığım,bu kadar çabuk olacağını hiç beklememiştim 🤷🏻♀️😅
Alparslansmother aleksandralarossa evet ben 6 yil 6s kullandim daha yeni buna gectim o bile 80 falandi
butterflyy_ Alparslansmother 27 kasımda evlilik yıl dönümü hediyesi olarak aldı kocam 88 pil 🪫 bencede çok çabuk bitti 1 ay önce kocama sordum normal dedi birşey olmaz dedi bende kafaya takmıştım hiç normal değil çünkü
birbebekle Alparslansmother öyle zaten ama mesela ben kendim için söyleyeyim oğlum telefondan şarjımı çıkarıyor %20 ertesi güne kadar takmıyorum tekrar bahsettiğim bu
ArvenMom Alparslansmother doğru kullanım şekli 80 çıkarıp 20 de takmak apple arayıp sorsanız onlar da aynısını söyliycektir