Nilsu- Sevgili anneler, Bebeğim 4,5 aylık bebek arabasından sırt üstü düştü altında ince bir minder vardı kafasına sadece arkadan ultrasonla bakıldı içim hala huzursuz buna benzer bir durum yaşayan var mı ne yapmayı önerirsiniz ?
kirikkalp Nilsu- çok geçmiş olsun zaman zaman hepimiz de kazalar oluyor 🥹içiniz rahat değilse başka bir doktora götürün
birannebircocukk Nilsu- canım oncelıkle gecmıs olsun bu konuda ne yazıkkı tecrubem var. Ne kadar sure oldu duselı? Fıskırır tarzda kusma varmı? Bu arada bebegım 38 gunlukken dusurdum bebek arabasından. Rabbım koruyor emınım yıne de gozlemle.
birannebircocukk Nilsu- benım kızımın idrarından kan tahlıllerıne usg den bobreklerıne tutta, tomografiye kadar.. rabbım baska buyuk dert hastalık vermesin bir daha.. uzulme kuzucum burdayım ben
gubo Nilsu- çok geçmiş olsun bende 44 günlükken pusetten düşürmüştüm umarım bir şeyi olmaz. Kusma hareketlerinde değişiklik var mı? En önemlisi ellerinden yada ayaklarında titreme oluyor mu ona dikkat et eğer oluyorsa sıkıca tut geçiyorsa sıkıntı yok ama geçmiyorsa nöbet geçiriyordur bize doktor bu şekilde söylemişti ben hep bunlara dikkat ettim Allaha şükür bir şey olmadı umarım sende de olmaz
Nilsu- birannebircocukk kusma yok çok şükür birannebircocukk çok teşekkür ederim fışkırır tarzda kusma yok çok şükür sizde bir sıkıntı olmuş muydu peki ?
birannebircocukk Nilsu- hayır canım olmadı sukurler olsun. 36 saat uyumadım tek basıma basında bekledım tedbır amaclı.. tomografıye emzırdıgım ıcıj babasıyla girmişti babasının el kemigini beyınde golge olarak görmüşler nöroloji yatıs vermıstı devlet hastanesıudı evımıze yakın diye gittik yetıstırmek adına cunku uyku gelmişti.. sonra red verip farklı ozele geçtik incelendi ama bısey yoktu şükürler olsun