Aylinizzz Arkadaşlar 6 ay 7 günlük kızım var ne verebilirim ilk bebeğim ne versem diye düşünüyorum çok mutlu olurum yardımcı olursanız
Oglunasikbiranne08 Aylinizzz ben ilk ev yoğurdu verdim cnm . 3 gün kuralı ile herşeyi denedim . Sonra havuç , patates, bal kabağı , elma şimdi de armut tadımı yapıyoruz cnm .
Ikrazumra19 Aylinizzz ilk basta yogurt ile basladim 3 gun sonra mevsim sebzeleri iste havuc kabak patates pirasa ispanak gibi haslayip ezip verdin sonra meyvelere gectim meyveleri verdim sonra corbalar seklinde ilerledik
bebek-kaya Ikrazumra19 mevsim sebzelerini karıştırıp mı veriyoruz yoksa bir gün havuç bir patates o şekilde mi gideceğiz
HilalKaan Aylinizzz 3 gun kuralına cok dikkat et. Mesela benim kizima bal kabagi dokundu heryeri kirmizi leke oldu . Bidaha vermedim vermemde. Kontrollu tadim yap canim az az.
HilalKaan bebek-kaya tadimlik olarak tattir. 3 gun havuc . 3 gün patates. Sonrasinda baktin alerji yapmadi karistir pure yapip ver. Meyvede ayni sekilde canim.
HilalKaan bebek-kaya 3 gun kuralina uy canim mutlaka. 3 gün patates ver 3 gün havuc ver gözlemle ondan sonra karistir alerjisi yoksa. Ben havucu kucuk parmagm kadar eziyorum patateste kucuk boy patatesin yarisini eziyorum oyle veriyorum