minervadefne Merhaba sağlık ocağı başka hastanenin yazdığı iğneyi yapar mı? Biraz uzak bebeğimi ona göre götüreceğim ilacı aldım reçetem var ama sağlık ocağı doktoru vermedi
Miracinannesi_ minervadefne yapar canım benim bebeğime b12 iğnesi yazmıştı hastane sağlık ocağına götürüp yaptiriyordum reçeten mutlaka yanında olsun
Lolik minervadefne yapıyorlar ama önce arayıp bildirin şu iğneyi yaptırmak için geleceğim diye onlar gitmeniz için sakin bi saat söylüyorlar
arenbeyinannesi minervadefne Yapar canım, kayınpederime başka bir şehirde doktoru var iğne yazmış hergün sağlık ocağına gidip oluyor ya da başka ile gittiği zaman gittiği yerde ki sağlık ocaklarına yaptırıyor
minervadefne Miracinannesi_ anladım teşekkür ederim antibiyotik zaten sorun olacak ilaç değil de bir hemşire var o bazen ters konuşuyor emin olmak istedim yapılmıyorsa hastaneye giderim diye
minervadefne arenbeyinannesi anladım kayıtlı olmadığımızda yapar mı acaba aslında yakınımızda var ama ben doktordan memnun kalmadığım için biraz uzaktakine aldım memnunum işte ama gelip gitmek zor oluyor 🥲
arenbeyinannesi minervadefne Yapar kuzum niye yapmasın elinde gerekli belgen olduktan sonra, bende kayınpederimden biliyorum canım. Eğer ki içine sinmiyorsa gideceğin yeri telefonla öncesinde arayıp sor 🌸