Minbar Hayırlı geceler kizlar kızım 18 aylık burnu tıkalı ve öksürük başlangıcı var doktoru aferin pediatrik şurup yazdı internetten baktım 2 yaş altı bebeklere verilmez yazıyo, siz verdinizmi böyle bi şurup?
Eminosman_dilek Minbar cnım geçmiş olsun öncelikle o tür şuruplar doktorların bazıları alerji bakımından sıkıntılı diyor bizede yazmıştı vermedim
Eminosman_dilek Minbar buhar makinası ile 0.9 Luk eczaneden alabilirsiniz 2 ml bebeğe uygulayın hem burnunu nemlendirir hemde aşağıya inmeden kurutur balgamı
Eminosman_dilek Minbar oğlum için doktor ciğere az inmiş diye ventolin ilacını vermişti elhamdülillah 4 günde atlattı ama şurup sadece öksürüğü çoğaltıyor
Selmussel Sağlık ocağındaki doktor vermişti kullanmadım havale riski oluşturabiliyormus pek önermiyorlar onun yerine bizde burun akıntısı vardı ateş yoktu öksürükte efora bağlı vardı doktor zaditen şurup vermişti 10. Günde geçti bir de şırıngayla serum fizyolojikle temizledik yatmadan önce sam vac ile çektik sümükleri gece de karanfil soğan ve uyurken nebülizatörle hava verdim yastığını yükselttim bir de alerjisi yoksa bal da verebilirsiniz öksürük için