gencmom_ kayipbaliknemo hayat kısa kuşlar uçuyor camı açıp yapıyorum koksun yaşanan ev balık hariç Balığı balkonda yaparım
userbsss kayipbaliknemo valla yapıyprum sonrada bi güzel temızlıyorum kızartmayı cok sevıyoruz bundan mahrum kalamam🤣
Ebruylmz444 kayipbaliknemo Ben air fery kullanıyorum ama ondan önce küçük tüple balkonda kızartma yapardım
kayipbaliknemo pasaklisinkukuli ay ben de ızgara yapıyorum Ama arada şöyle hamsi mezgit kızartma iyi oluyo
pasaklisinkukuli kayipbaliknemo mezgit parazitin en cok oldugu balıklardan coxuk için önermem canım aklında olsun
kayipbaliknemo pasaklisinkukuli aaa ciddi misin? Ben çok severek yerdim Kızım dil balığı ve çupra yer Bebişe daha vermedim
kayipbaliknemo Bir de döküm tava da et tavuk yapınca duman altı oluyor ev Çok kezzetli ama eziyeti çok heryeri silmek lazım
pasaklisinkukuli kayipbaliknemo evet bizim için de sağlıklı değil dip balıgı hrm parazit açısından hem de civa yükü açısından sağlıklı değil
Mircet kayipbaliknemo ev kokmasın diye hiç bir yemekten mahrum kalamam.Yer içer temizleriz yapcak bisey yok 🤣 Kışın haftada bir kez mutlaka balık yeriz hem kızım çok seviyor hemde en ucuz et bence şu dönemde alınabilecek
kayipbaliknemo Mircet Biz de ızgarada yaparız balkonda . Arada değişiklik istiyor insan .Balıkçıda da yeriz arada.
Biminyumm Valla hiç de balkona falan gidemem 😂 patates kızartması bu arkadaşlar. Annemiz küçükken yapardı mutfak kapısını kapatirdi cami da açardı odalara kokusuu gelirdi ama off efsane koku🥹
Rez kayipbaliknemo 6 yılda son bir Yıldır yapıyorum o da niye bu kadar kasıyorum ki diyerekten çıktı. Zaten her türlü temizliyorum:)) dikkatli şekilde yapıyorum sorun olmuyor. Balık hiç kızartmadım ama denemek istiyorum. Hep fırına atarım
kayipbaliknemo Rez Mutfağımda kapı yok esasen . Biraz da ondan yapmak sorun oluyor Ama bu yaz sürgülü mürgülü bişey yapacağım
bisenakillisinzaten kayipbaliknemo mutfakta yapıyorum cami aciyorm havalanıyor temizliği açıkçası umrumda değil yeter ki o kızartma mideme girsin