buket08 Kızlar kızım 7 ay 4 günlük şuan kilosu 8 kilo ama etraftan çok zayıf diyenler var gelişimi vs güzel oturuyor desteksiz aktivitesi herşeyi güzel ama kilosu canımı sıkıyor sizinn bebeler kaç kilo
crybaby buket08 5 aylık 7 kilo ama bebekten bebeğe değişir sağlıklı ise bence zayıf olması daha iyi kilolu bebekler daha çok sorun yaşıyor
prensprenses2 buket08 Bebegim 7ay16günluk daha persembe doktor sadece yarim kilo eksigi var dedi sizinki tam kilosunda bence
47aydanur aysebb benmde kızım 12 aylık aynı kilodalar ben hariç herkes takıyor gbi ayy su kızdan bisey olmuyor sanki ne kadar zayıf
buket08 crybaby çok şükür sağlıklı gelişimi güzel sadece kilosu doktorda az dedi etrafımda görenler zayıf diyor
12345benu buket08 bebeğim tam 7 aylik 7 kilo 600 gram canm benimkide zayıf diyorlar ama bebeğim gayet sağlıklı takılma önemli olan bu zaten bence normal senin bebisin de kilosu canm😊
glygz buket08 ilk olarak bebeğiniz sağlıklı mı ona odaklanın burada ki kilolara takılmayın emin olun ilerde alıyorlar doktorunuz ne diyorsa o doğrudur 🌸
buket08 glygz sağlıklı maşallah sorunu yok burdaki kilolar değilde akraba dost falan laf söylüyor doktorda az dedi anlamadım ne yapmam lazım yani ek gıda da yiyor emiyorda
Eva41 buket08 dün kontrolle gittik 2 buçuk aylık 6 kilo 100 gramdı bu aylarda hızlı kilo alıp diğer aylarda yavaşlamaya başlıyor diye biliyorum bende