pellini kızlar bebeğimin göbek bağı düştü ama böyle kuruma yapıyo . ortasıda hala sarı tam kurumadı normalmi? doktora gidip yaktırmam mı gerekiyor?
karaniremm pellini evet kesinlikle yaktırman gerekiyor bizimde böyleydi 5. Gün düştü 3 kere yaktırdık cok zor kurudu normalde tek yakmada kuruması lazımmış artık cocuk cerrahine gitmemi söyledi doktorum acıp icine bakıcaklardı bi kaç gün daha bekledim kurudu çok şükür
atlass1 pellini bizim 5.gün düştü ve böyleydi arada atletine geçiyordu acile götürdük madecasol krem verdi birkaç gün onu kullandık ve toparladı. Öncesinde hijyen ıslak mendilleri var eczanede satılan saf su sıkıp temizleyin düzelir
karabuluttt pellini bebek doğduğunda yapılan bir aşı var o yeterli gelmiyor bazen benim oğlumada olmuştu kan akmıştı hatta bi doktora yada acile gidin
nskn Bizim göbek bağı düştüğünde 3 günlüktü doktorum bebek batikonu ile pansuman yapın demişti onu yapmaya fırsat bulamadım ama annemler de benim yumuşak bir atletimi kesip rulo yaptı yine atletten bir parçayla sardık göbeğine umarım anlatabilmişimdir .