LadyGaddar Cicektebenimcicekligunlerde Bunlar hep favorimde ama cesaret edememistim bu ikinci sırada aklımda teşekkür ederim 🌸
SemaNur-Muhammed aslananne27 Ayyy acilen almalıyım:)) ben sadece vücut kremini aldım onuda internetten getirttim. Şimdi de setini getirtem bari😀 Bu arada cidden çok pahalı 🤑 sırf kreme o kadar para verdiysem set ne kadardır Allah bilir😀
aslananne27 SemaNur-Muhammed burda vücut kremi tekli 40 Euro seti ise 70 Euro set daha uygun ama ona bakarsan da bazen tekli çok güzel ındırımler oluyor burda yılda bir saldi var o zaman güzel düşüyor fiyatı turkıyede ne kadar tekli vücut kremi 😊
SemaNur-Muhammed aslananne27 Valla bilmiyorum ki bende Almanyadayım 😂😂😂😂siz internetten mi alıyorsunuz yoksa başka bi yerden mi acaba ? Bende kremi 30 Euro’ya almıştım
Ahsenimveben SemaNur-Muhammed merbaha Ablam da Almanya da siz nerden aldınız ona Ss attım aldiririm diye set daha mı uyuguba geliyor orada
nilipekorhan Bn Penti brillant body splash kullanıyorum öyle güzel ki bu ay indirim vardı bir alana bir bedava tanesi 60 TL’ye geliyor . Çok da kalıcı . Parfüm niyetine kullanıyorum hem çok fresh çok hafif
Ahsenimveben aslananne27 merhaba ağır bir koku mu var bunda cesiti var mı birde bn ferah tarzda bir şey düşünüyorum Ablam Almanya’da da attık ona hemen
SemaNur-Muhammed Ahsenimveben Ebay diye bi uygulama var ordan getirtmiştim ama setlerin fiyatını inanın bilmiyorum bakmadım henüz,
aslananne27 Ahsenimveben yok canım kokusu ağır değil zevkler tartışılmaz ama bence hemen hemen herkesin seveceği tarzda bi koku🥰 evet çok fazla çeşidi var renk renk ayrıliyor bu attığım kremin kavanozu sarı mesela pembe olanları var mavi olanları var ama onların kokusu çok güzel değil yani ben beğenmedim 😊mağazada tester denemistim beğenmedim en güzeli bu sarı olan 🤭
LadyGaddar aslananne27 Günaydın bende gidip tester deniyicem çünkü dediğim gibi migrenim var Sigara kahve kokusu erkek parfumu gibi kokular anında tetikliyor Oyuzden koku almaya korkuyorum En iyisi denemek Ayrıca trendyolda var sanırım ordan alicam
Ahsenimveben LadyGaddar tester denedikten sonra bana da söyler misiniz bn fresh doğal kokular i seviyorum ağır kokular hoşuma gitmiyor Mardin yım burda yok galiba mağazası
aslananne27 LadyGaddar 👍en iyisi canım bi giidp dene kokusu hoşuna giderse alırsın 😊trendyolda varmi bilmiyorum hiç ordan alışveriş yapmadım yurt dışına kargosu yok😊
LadyGaddar Ahsenimveben ArvenMom aslananne27 Kızlar aldım Ama hiç benlik bir koku değil🙈 bu benim 20li yaşlarda kullandığım kokular Hoş şekerli bir koku tam liseli kokusu cıvıl cıvıl bir koku Ama bana kadın kadın kokan Bi koku lazımm ayıptır söylemesi sexsi ve fresh Ama yine de cokkk cokk teşekkür ederim🥰 Yanıla deneye koku aramaya dvm😂 Kokusunun neye benzediğini tarif edeyim Elseve dream long saç kremi serisinin birebir aynı kokusu bu seriyi sevenler deneyebilir😊🌸
aslananne27 Ahsenimveben sephora dan alıyorum evet bazen internet sitesinden bazen mağazaya gidip alıyorum 😊