LadyGaddar Slmm👋🏻 Kızlar parfüm haricinde önerebileceğiniz krem saç parfümü duş jeli vücut losyonu gibi kokusu kalıcı kullandığınız sevdiğiniz ürünler var mı Özellikle saç için böyle mis gibi kokan ürün önerilerinizi bekliyorum
aslananne27 LadyGaddar vücüt kremi şiddetle tavsiye ediyorum 👌👌👌kaç defa yoldan çevrildim soruldu parfüm ne diye halbuki vücut kremi ama sürekli sürmeniz lazım her duş sonrası düzenli sürdüğünde artık senle bütünleşiyor ben setini kullanıyorum duş jeli falan hepsi içinde
Baldanadam_ LadyGaddar Gratis den saç parfümü kokusu mükemmel yeni çıkmış rengi sarı tavsiye ederim bacım kesin al
ArvenMom LadyGaddar sol de janerio mükemmel hem saç hem vücut için yves saint laurent olabilir vücut için yves rocherin saç kremleri mükemmel ben düzleştirirken kullanıyorum çok güzel kokuları ağır da değil
aslananne27 aslananne27 bu seti fısfısı saçına da sıkıyorsun kokusu hiç ağır kokusu yok nasıl tarif etsem ki kokusunu bilemedim şimdi ama harikaaaaaaaa🤭🤭🤭🤭
SemaNur-Muhammed aslananne27 Bende bunu kullanıyorum yine burda bi postta görüp almıştım. Gerçekten harika 🤩 ama seti olduğunu bilmiyordum acaba setin içinde neler var ?
LadyGaddar Ahsenimveben ArvenMom aslananne27 Kızlar aldım Ama hiç benlik bir koku değil🙈 bu benim 20li yaşlarda kullandığım kokular Hoş şekerli bir koku tam liseli kokusu cıvıl cıvıl bir koku Ama bana kadın kadın kokan Bi koku lazımm ayıptır söylemesi sexsi ve fresh Ama yine de cokkk cokk teşekkür ederim🥰 Yanıla deneye koku aramaya dvm😂 Kokusunun neye benzediğini tarif edeyim Elseve dream long saç kremi serisinin birebir aynı kokusu bu seriyi sevenler deneyebilir😊🌸
LadyGaddar ArvenMom Çok teşekkür ederim biraz sonra hepsini inceliyorum 🤌🏻 Janerio yukarıda bir arkadaş daha önerdi o aklıma yattı
ArvenMom LadyGaddar çok güzel ürünleri ben bütün ürünleri kullandım vücut spreyleri saç bakım ürünleri kullanınca yorumunu söyler misin ☺️💗
SemaNur-Muhammed aslananne27 Olabilir gerçekten ama sen attıysan eğer çok sağol valla:) setin içinde neleri var acaba ?