beybisuraz Merhaba, elimde 2 adet bir tanesi lcw marka diğeri almanyadan hediye astronot tulum mevcuttur. Bebek arabasında footmuf olduğu için sayılı kullandık. Adet başı 500 tl olarak düşündüm. İlgilenenler iletişime geçebilir. Bedenleri ise Lcw 3-6 ay, diğeri 74 cm.
albusdumbledore beybisuraz merhaba hala satılık mi? Satiliksa kumaş bilgisi verebilir misiniz polyester mi?
beybisuraz albusdumbledore merhaba, msjınızı yeni gördüm evet hala satılık. Yalnız kumaş bilgisine yarın bakıp size tekrar dönüş yapacağım, çünkü evde değilim ürünler evde. Yarın bilgilendiririm eğer ilgilenirseniz konuşuruz, teşekkürler.
albusdumbledore beybisuraz ilginiz için teşekkür ederim. Ben daha çok 74 cm olanla ilgileniyorum bebeğim kış sonuna kadar giysin istiyorum şuan 65 cm. Geri dönüşünuzu bekliyorum 🌸
beybisuraz albusdumbledore Fotoğrafları ekledim, evet malzemesi polyestermiş. İçi şardonlu kumaştan yapılmış, fotoğrafta görebilirsiniz.
albusdumbledore beybisuraz teşekkür ederim. Ya ben %100 pamuk ariyorum ama o kadar zor ki bulması, hele bu astronotlar da hep.polyester neden bilmiyorum.