Belinayozr Kızım 4 ay 21 günlük kaç gündür gece gündüz çok huysuz hep mızmız uyumuyor hep kısa kısa uyuyor salya akıyor ağzından dış mi yoksa atak mı artık ne yapacam bilmiyorum
Gulcinavci Belinayozr Merhaba, 4. Ay uyku gerilemesinin olduğu bir dönem üstüne salya akıntısı fazlaysa ki o aylarda başlar çok normal inanın hiçbir tavsiye yetmiyor ne yaparsanız yapın olacak olan oluyor Allah yardımcınız olsun :)
ESRA_282 Belinayozr maalesef benimde kızım 4 bucuk aylik bizdede aynı sorunlar 😒ne zaman geçecek acaba
Senbanabanude Belinayozr 4 ay 23 günlük oğlum. Hani şey gibi oluyo bedenim sağ sağ ama ruhum yok 😂 ama geçiyor. İkisinden biri olabilir,ikisi aynı anda olabilir, ikisi aynı anda olup birden gece uykuları gerilebilir. 26 aylık bir oğlum var ennn zorlandığım ayı yine bu aylardı. O zaman hiç geçmeyecek sanmıştım(çünkü en uzun atak da bu.) sonra düzeldi inanıyorum o yüzden 😌
karipp Benim oğlum 5 aylık tam. Dediğin zamanlarda bizde hep ağlama huysuzluk çektik, sürekli salya, ağız kaşınması oldu. Şuan iki dişi birden patladı. Diş durumu da olabilir canım.
handelinaa 4 ay 20 günlük kızım var aynılarını fazlasıyla yaşıyoruz 🫨 uyumamak için saatlerce ağlıyo ve damakları çok kaşınıyor çok sinirli
gizemvatansever 4.5 aylığız, bizde de durumlar aynı. Uyku gerilemesi eklendi, asla uyumuyor. Beni de bırakmıyor, sanırım uykusuzluktan bayılıp kalacağım bi yerlerde