Cipsdelisianne Hamilelikte bu mide bulantısına ne yapacaz ya hap falan kullanmak istemiyorum baska ne geçirtir
3kedili2bebekli Cipsdelisianne geçmiyor malesef prilam bana iyi geliyordu akşam 10 da 1 tane sabah ezaninda 2 tane içiyordum ancak o tutuyordu yoksa 24 saat su bile içsem kusuyordum
elisa2705 Cipsdelisianne Bana ilacta fayda etmemisti 9 ay boyunca kustum🤦🏽♀️ cubuk kraker dondurma meyveli yoğurt hep bunları yemiştim
2124 Doktorunuz önereceği bi hapı kullnablrsınız benım de cok bulanıyodu hapsız gecmedı kullndım hap şimdi doğdı bebeğim 4 aylık
perikizi06 Valla bende 7 haftalık ne birşey yiyorum temizlik bile yapamıyor, um eczane direk alabiliyormuyum ya valla evimi afedersiniz bok götürüyor 🥲 çubuk denedim işe yaramadi bende
blairwaldorf Prilam kullanmaktan korkacağın bir şey değil çünkü içeriği ilaç değil b vitamini dedi doktorum bana
jap Cipsdelisianne prilam vermişti Dr bana günde 2 tane içiyodum. Gene 9ay bulantı çektim ama içmediğim zaman bütün gün öğürüp safra çıkarıyodum. İlacın bi zararı olmaz demişti dr