Premses Emziren anneler; göğüslerinizdeki sertlik dolgunduk ne zaman gidip de göğüsleriniz yumuşamaya başladı ?? Biz 40 günlük olduk yumuşaklık başladı acaba erken mi ?, sütüm mü azalıyor yoksa 😔
handankoc Premses 40 gunden sonra yavas yvas baslar yumusamaya gecelerı dolgunluk olması bebel gunduz dekı gıbı sık emmedıgındsn kaynaklanıyor
pasaninannesi Premses normale dönüyor zamanla alışıyorsun :) artık eskisi gibi sertleşmiyor bebek emdikçe çoğalıyor süt 🙏 ve yumuşak memeden gelen süt yağlı oluyormuş yani bebeğe en çok yarayan süt yağlı olan 🙏
Masal Premses 4.ayda yumuşadı benimde. 4 e kadar sürekli emzirsemde sertleşiyordu. Regl olmamla birlikte yumuşayıverdiler. Sanırım bünyeden bünyeye değişiyor.
Atlasveannesi Gündüzleri hep yumuşak benimde acaba süt azalıyormu bende merak ediyorum. Geceleri baya dolu ce sert oluyor. Senin geceleri nasıl?
Premses Atlasveannesi benim de bazen geceleri sert oluyor dikkat ettim canım ben de ona ; her gece değil ama .. senin Bebek kaç günlük
Yaseminnnnnnnnnnnnn Göğüsler terbiye oluyor.. yumuşak meme, yağlı sütlü meme demek. Bebek emdikçe, bebeğin isteğine göre üretilen sütlü meme demek.. o sert memeler iyi bişey değil. Önsüt fazlalığından kaynaklı. Uzun süre bekleyen meme önsüt ve sonsüt olarak ayrışır.
Premses Yaseminnnnnnnnnnnnn canım o zaman gündüzleri de sık mı emzirmek lazım son süt fazla olsun diye bekledikçe ayrışıyorsa
Yaseminnnnnnnnnnnnn Premses tabiki.. özellikle 2 aaati geçmesine izin vermeyin. Sürekli emzirin. Uyuyor olsa bile bebekler uyurken emebilirler..
Nesibezeyd Teşekkür ederım önceden sagardım 120 cıkardı kesın sımdı 60 cıkınca zarzor dedım süt mü kesılıyo acaba
Eylulll 4.ayda yumuşadı benim de sağmakla çok bir şey çıkmıyor bebek doymuyor mu diyorum böyle olunca 🤔
arasmom Ben göğüslerin terbiye olduğuna inanmıyorum maalesef. Benim göğsüm ne zaman yumuşasa bebeğim doymuyo huzursuz oluyo ne zaman sert olsa bol bol emip karnı doyuyo sakinleşiyo. İnternetten araştırıyorum ne bulsam yiyorum süt olsun diye çok dikkat ediyorum.