Slmm2006 Arkadaşlar saçlarım çok seyrekleşti. Biberiye suyu yapıp faydasını gören var mı ? Nasıl kullandınız bir de ?
mondecaidensecmeler Slmm2006 biberiye yağını kullandım cam derebenti yağı,zeytinyağ ve biberiye yağını beraber karıştırip kullandım etkili oldu ama ben düzenli kullanmadım tabi
arelinannesi1 Slmm2006 aktardan biberiye al onu demleme usülü demle bi 15 20 dk sonra fıs fıslı bi şişeye köy soğuyunca buzdolabında sakla genellikle sabah akşam sık kesinlikle faydası var 2haftada bir de değiştir mutlaka
arelinannesi1 mondecaidensecmeler biberiye yağı öok yoğun kokuyor diyorlar saçında bile kokusu kalıyor diyenler var
Begonvil__ arelinannesi1 merhaba çocuklar için kullanılabilir miyiz acaba bilginiz var mı? 15 aylık kızımın saçları uzanıyor bir türlü
arelinannesi1 Begonvil__ ben oğlumun saçına sıkıyorum 2 yaşından beri bence bi zararı yok ☺faydası da var
Begonvil__ arelinannesi1 kestirmedim eşimle bundan dolayı tartışıyoruz sürekli senin yüzünden uzamiyor kestirtmedin bana diyor 😁 kuaför kendisi 🤤 şimdide hiç olmaz artık büyüdü diye düşünüyorum
arelinannesi1 Begonvil__ oluyor aslında bende baya bi geç kestirmiştım oğlumun saçını ama saç kesince gerçekten arkadan saç daha hızlo geliyor
Begonvil__ Asyaveannesi04 badem yağı ve ecowell kullanıyorum aşırı bir etkisi olmadı. Bakalım birde biberiye suyu deneyeceğim