beyazzkuguu Sürekli dönüp kendini uyamdırıyor 6 aylık olduk normal mi kızlar. Ne yapabilirim bir çaresi var mı? Yüz üstü durmayı hiç sevmiyor dönünce ağlamaya başlıyor uyanıyor şu saat oldu 6 7 kere sırf dönmüştür
Metehanduygu44 beyazzkuguu gündüz izin ver sürekli dönmesine benim oglusum da öyle gece on defa uyanırdım gündüzleri hep dönmesine izin verdim şimdi uyurken dönmüyor
beyazzkuguu Metehanduygu44 gündüzleri de o kadar çok dönüyor ki artık tek başına bırakıp gidemiyorum bile. Gece korkuyorum yüz üstü bir şey olacak diye uykunun arasında birden kendini atıveriyor
Metehanduygu44 beyazzkuguu korkma bir süre sonra uyurken dönmez bende korkuyordum bir süre öyle uyurken dikkat ettim sonra normale döndü bebekler kurt gibi durmuyorlar ki yetişemiyorum artık
beyazzkuguu Metehanduygu44 artık uykudan uyanıp bakıyorum sürekli kızım uyusa da ben yine uyuyamıyorum inşallah geçicidir
suheyla92 beyazzkuguu 8 aylik olcak nerdeyse hala fildir fildir donuyo yuzustu donup yatagin kenarinda kalinca da kendini uyandiriyo geri duzelemedigi icin 🤦♀️
Mirann17 utkummm gün içerisinde daha çok dönmesine fırsat verdim uyku saatine yakın oyun halısında vakit geçirmeyi arttırdım tamamen çözülmedi çünkü başka problemler çıkıyor mesela kendi yatağında uyumak istemiyor yatağında sürekli dönüyor benimle uyuduğunda ise hiç kıpırdamıyor
Cerenncee Mirann17 benim de bazı geceler böyle güzel güzel uyuyor kıpırdamadan ama bazen de kendini ordan oraya atıyor ya. Sebebi ne bilmiyorum anlayamıyorum artık
utkummm Mirann17 benimki 11 aylik olucak haftaya ama hala ayni yanima yatirmayida denedim o sekildede dönüp duruyor😢