Ayaazannesi 2 yıl anksiyete ve panik atak ilacı kullandım sonra duzeldim hamile kaldm doğurdum ,8 aylık olduk bu sıra anksiyetem kaygım aşırı arttı emzirirken ilaç kullanan var mı aranızda kıyamıyorum bebegimede ama
Fasi Ayaazannesi bende kullanıyordum hamilelik zamanında biraktım zaten emzirme döneminde kullanılmıyor çok kotu iseniz o ayrı çünkü doğumdan sonra kontrole gittiğimde doktor ilaç içemezsin bu durumda dedi
barbunyalikek Ayaazannesi anksiyete ilacı kullanırken mi hamile kaldınız ? Benim de kullanmam lazım ama olurda hamile kalırsam (plansız) korkuyorum
Ayaazannesi Fasi çok kötü değilim ama iyide sayılmam idare ediyorum. Sürekli gittiğim doktorum 6 Aydan sonra kullanabilirsin demişti ama işte vicdanım rahat etmiyor🥲
Ayaazannesi alieray2608 babada doktorum 6 Aydan sonra kullanabilirsin dedi ama endişeleniyorum🥲 hangi ilacti sizinki acaba
Fasi Ayaazannesi bıraktım ben kıtap önermişti biraz da değiştim ıyı geldi kullanmayı düşümuyorum kendinize ıyi gelecek aktiviteler bulabilirsiniz
alieray2608 barbunyalikek evet hemde yoğun ben de dayanamadım en sonunda şuan kullanıyorum sizin belirtileriniz neler
barbunyalikek alieray2608 peki kullanırken bilinçai hamile kalınsa zararı oluyor mu spirallli misiniz
Fasi alieray2608 sizinki düşükmüş o yüzden kullanabiliyor olabilirsiniz benim selectra 50 idi ve doktor kesinlikle bırakmalısın kullanma demişt
barbunyalikek Ayaazannesi iyi geliyor muydu ilaç ben artık sakin tepkisiz mutlu biri olmak istiyorum ve de takıntısız
Ayaazannesi Ayaazannesi vallahi ben çok iyi hissediyordum tamamen geçmişti o yüzden bırakmıştım sonra işte biseyler sebep oluyor tekrar tetikledi
jasmine_can Fasi ben de selektra 50 kullanıyorum. Doktor hamilelikte de emzirirken de kullanabilirsin dedi. Size niye öyle dedi acaba?
Fasi alieray2608 biliyorum o ilacı düşük dozlu ilaç olduğu için zaten selectranında mesela en düşük dozu 50 en yüksek 200
alieray2608 Fasi anladım canım tabi emzirirken vicdan azabı çekiyorum ama ilacı içtikten 3 4 sonra emziriyorum zaten bebeğim 14 aylık
Ayaazannesi canmanayvesuyu heran endişeliyim hep en kötüsünü düşünüp güzel anlarimida mahfediyorum. Bazen nefes alamıyor gibi oluyorum daralıyorum. İlk zamanlarda yani anksiyete ile tanıştığım ilk zamanlarda çok daha kötüydüm şimdi kendimi sankinlestirebiliyorum başedebiliyorum ama şu sıralar da iç sıkıntım ve kaygılarım var