Deletedmom_216 kivancaren oglum ilk doğduğunda gunduz emmisti ama gece emememisti ucumdan dolayi. Haliyle hemsireyi cagirdik kan sekeri dusuk cikinca mama takviyesi yapalim dedi. Tam net emin degilim ama 30 cc verilmisti sanirim. Cunku eve geldigimizde de vermem gereken durumlar oldu 30 cc vermistim.☺️
minikannsi Ben 30 diye biliyorum çünkü doktor bize öyle vermişti ben doğumdan sonra emziremedim hemen 30cc mama verilmis ve biz her akşam yatmadan veriyoduk
Miracinannesi_ kivancaren bebegim 10 gün kuvozde kaldı 3470 gr doğmuştu 2. Gün 60 cc vermeye başladılar 60 cc içebilir
kivancaren 60 cc içiyor ama yine de aranıyor doymuyor ne yapabilirim ? sürekli ağlıyor gazını çıkarıyorum yine de ağlıyor, uyumuyor
gaga Mamanın ccsini yükseltebilirsiniz. Bebekten bebeğe tabikide değişebilir ama aynı şeyleri yaşamış biri olarak cc yükseltmesi yapabilirsiniz.
gkcesrp kivancaren 30 cc canım 3 saate bir. Zaten mamaların arkasında haftasına göre kaç cc kaç ölçek yazar onlara bakarak hareket edersin
Ardenaden 60 in ustune cikma midesi buyyr aranir yenidgan surekli aranir emmesede aranır emzik vermeye calis ac diye dusnme yeni dogan mslesef boyle surekli temas meme.ister baska bisey bilmez