Musnil Kızlae doktorumuz lâ da sürekli görüşüyoruz 4 saat arayla pedifen calpol veriyorum ama ateşi hala düşmüyo
Aselinannesi0655 Musnil dirençli ateşde Dolven veriliyo canım Z calpolle düşmezse dolven demişti bana dr
slnckc Musnil valla ben dolven ile düşürebildim anca ama limonlu çorap da geçici de olsa düşürüyordu bir deneyin isterseniz
Musnil Tanıdığım bi eczacı abi dolvele pedifen aynı dedi diye o an pedifen verdim 4 saat sonra calpol verdim şimdi dolven verebilirmiyim ki
slnckc Musnil Bilmiyorum ben de ara ara yapmıştım ateş düşmeyince çaresiz kalıyor insan. Geçmiş olsun
Musnil Birde kızlar sürekli öksürmiyo ama afedersiniz balgam var geliba hırıltılı öksürüyorum ve gündüzleri ateşi yok bu saatten sonra çıkıyo
_mommm00 Ateş yüzünden acildeydik dün mide bağırsak enfeksiyonundan dolayı düşmemiş ateşi limonlu çorap gülsuyu soğuk uygulama duş her şeyi yaptım düşmemişti serumdan sonra biraz daha iyi bir de dönüşümlü calpol pedifen
Musnil _mommm00 valla bende herşeyi yaptım bide gündüz hiç bir şeyi yok ama gece oldumu ateş 38.bucuk acile gitmedim çünkü doktorumuzla konuştuk antibiyotik verip yollarlar o yüzden takip etmemi istedi ateş 38 Buçuğu da geçmedi ama var
slnckc Musnil Bir kaç gün önce ben de öyleydim :( bu ara hangi bebeği gördüysem ateşli hasta. Acile gittik hatta soğuk kompress ve şurup verip gönderdiler anca dolvenle geçti işte. Sizinki de geçer umarım