Kbrhsn6121 14 aylık oğlum var ve süpriz olarak 2 bebeğime hamileyim dün öğrendim ve oğluma anne sütümü bıraktırmak zorunda kaldım inek sütü su herseye vermeyi deniyorum ama reddediyor sizce neler yapmam gerekiyor
mami68 Kbrhsn6121 ek gıdayı artırabilirsin atıştırmalıkları artırabilirsin bi riski yoksa yavaş yavaş kes
Fasi Kbrhsn6121 doktormu bırakman gerektiğini söyledi gebeliğinin ortalarında biraksaydınız en azından 1.5 yaştan sonra benimde oğlum 14 ay 25 günlün anne sütünü gün içerisinde mutlaka istiyor
Kbrhsn6121 mami68 gündüz sıkıntı yaşamıyorum geceleri yaşıyorum 1 saattir yatırmaya çalışıyoruz eşimle ama uyumuyor
Kbrhsn6121 Fasi yok doktoruma danışmadım henüz ama hamileyken emzirmenin iyi olmadığını duymuştum ve hala öyle söyleniyor 14 buçuk aylik ve gece sütsüz uyumuyor eşim 1 saat oldu uyutmaya çalışıyor ama hiç bi şekilde uyumuyor
Fasi Kbrhsn6121 bence araştırmalısın hamile kalıp emziren çok insan var sadece hamilelik ilerlediktçe Hormonlardan kaynaklı tadı değişebilirmiş ve bu herkeste olmazmış doktorlar gebelik riskli değilse emzirmeye devam edileceği yönde
Kbrhsn6121 Fasi hamileliğim çok yeni 6 haftalık hormonlardan kaynaklı zamanla sütün kesildiği yazıyor araştırmalarımda gündüz doktoruma da bi danışacağım bu konuyu bi anda bıraktırmak gerçekten çok zor
Fasi Kbrhsn6121 doktorunuza sorun mutlaka eşimde2. Çocuk istiyor oğlum 15 aylık süt aldığı için erteliyorum ama araştırmıştım o yüzden söyledim birden kesmişsiniz ilk çocuğunuzda küçük bence en azından 2-3 ay zaman dilimine bırakın vermek istemiyorsanız gebelik zamanı