KuzeyiinAnnesii Yurtdışından bu ilaçlardan kullanan balgam öksürük üzerine memnun kalan var mı ? Yada yurt dışında bilen arkadaşlar bilgi verebilirmi bende sadece öksürük varmış eğer gerçekden etkili ürünlerse almak istiyorum
Papatyam1703 KuzeyiinAnnesii ınstagramda dr rıfat soy adını hatırlamıyorum ywni video yayınlamış izlemenizi tavsiye ederim
KuzeyiinAnnesii Papatyam1703 rıfat can öztürk izledim ama ne yazikki haklılık payı varsada ben kullanmakdan yanayim çünkü öksürmekden nefes alamıyor uyuyamıyor yemek yiyemiyor su içemiyor kitlenmiş durumda onun bahsettiği gibi bir öksürüğü yok şuan dahada kötüsü var ve bütün hayat kalitemizi etkiler ki benim bile öksürmekden boğazlarım tahriş oğlumu düşünemiyorum 🤷🏻♀️
KuzeyiinAnnesii Papatyam1703 evet limon sürdüm viks sürdüm göğsüne sürdüm zaten 19 aylık bal pekmez ne varsa verdim bana mısın demiyor hastaneye gitmek istemiyorum oralar daha berbat elimde bu ilaç vardı ondan verdim kesildi uyudu sadece bu marka gerçekden iyise ona göre bağışıklık güçlendirici falan almak istiyorum malum pahalı havaya gitmesin