ygmrbrs Arkadaşlar merhaba kızımın 1 yaş doğum günü var böyle konsept zincirli parti balonları oluyor Trendyolda falan var ama güvenemiyorum alan var mı yada sizin tavsiyeleriniz ?
Melikemetin ygmrbrs niye güvenmiyorsunuz çok güzel modeller var ablamın bir tanıdığı öyle almış her sene o şekilde kutluyor çokta memnun
mommyyy609_ ygmrbrs partiden alabilirsiniz ben 2 doğum günde de oradan alışveriş yaptım hem güvenli hemde kaliteli
ygmrbrs Melikemetin ya almak istiyorum ama satın alan kişi sayısı hep 1 veya 2 yorumlu ve fotoğraflı yorum arıyorum 😂😂
mommyyy609_ ygmrbrs bende 1 yaşa uygun balon kutuları ve 1 yaş strafor mevcut isterseniz. Ankara da iseniz kargo ile uğraşmamış olursunuz
mommyyy609_ ygmrbrs elbise dahil 600 tl 350 tl elbise 150tl strafor ve 100 tl balon kutusu isterseniz kargo yapabilirim yarın
mommyyy609_ ygmrbrs elbise kızıma küçük geldiği için 1 kere denedi zaten strafor ve balon kutusu nu o günü kullanıp kaldırdım
mommyyy609_ ygmrbrs balon bandı alıp 5 inç balonlar ile süsleyebilirsiniz partiden sitesi bunun için hem güvenli hemde kalite ben hep oradan alıyorum bunlarda oradan