MYMeltemm 25 aylık oğlum geceleri mahvediyor beni 2 haftayı geçti çok zor uyuyor gece de uyanıyor yatağın içinde oturup mızıldanıyor 🤯 Zaten daha 3 aydır uykumuz düzelmişti maşallah dediğim 3 ay yaşamadı 😂 tek değilimdir heralde ?..
MYMeltemm LadyGaddar yok gözümün içine bakıp gülüyor 😂 Oğlum bu saatte uyunur oyunu sabah oynayalım diyorum ama nafile
Elif337798 Gundiz kaçta kalkıyor ne kadar uyuyor acaba. Onlar da etkili oluyormuş maksimum uyanmalar 8 olması gerekmiş kizimk ona alıştırdım şimdi 9 da yatar 8 kalkar 1 dw uyuyor 1 saat kadar öğle alıştık biz
MYMeltemm Elif337798 sabah en geç 8.30 da kalkar öğlen uykusu 2 gibi yapar 3.30 kalkar ama gece yatacak vakit oyun oynayası geliyor uykudan da uyanıp gözümün içine bakıp gülüyor beni kaldırıyor
LadyGaddar MYMeltemm Aslında bir sürü etken var ama bazende huy haline getiriyorlar inşallah gecidir kolay gelsin
MYMeltemm LadyGaddar Ay inşallah zaten çok uyanan bir bebekti tam herşey tamam derken sanırım uyku gerilemesi ve 2 yaş sendromuna yakalandık
LadyGaddar MYMeltemm Aynen onlarda olabilir eğer öyleyse ztn geçicidir yakında eski düzenine doner inşallah