_mom bisenakillisinzaten eski bir müşteri temsilcisi olarak manipüle yönüm baskındır manipüle ederim ,😉
MiracAlpinveUmutunAnnesi bisenakillisinzaten Yok ya ben çok saf bir insanım kim ne dese inanıyorum kurnaz değilim yani 😂
153s34 bisenakillisinzaten yok kz. En kurnaz ozelligim, magazada vs begendigim bseyi arkaya saklamak yada baska alakasiz yere koymak. 😓 Ki bunu da en fzla 2 kere yaptm yada yapmadm.
secondmylife Birine bir şeyi söylemek istiyorsam lafı evirir çevirir oraya getiririm alttan alttan söyleyeceğimi söylerim. Direkt söylersem yanlış anlayabilir yada hava atmak için vs söylediğimi düşünebilir diye.😂
_mom bisenakillisinzaten bayılıyorum bu halime en baskın ozellim çalıştım zamanlarda eğitimcimi vardı bana senin iknan yok sen manipüle edilsin diodu bu ikna değil ama iyi yapiosun derdi 😂😂
yagmurkokusu_ bisenakillisinzaten birşey istiyorsam onu aldırana kadar işveler cilveler yaparım aldırdıktan sonra o süreçte ne kadar dil döktüysem hepsini burnundan getiririm 😂😂😂😂
prensprenses2 bisenakillisinzaten Birisi bana laf carptırmışsa üzerime alınmamış gibi yaparım karşımdaki sinir olur
yagmurkokusu_ bisenakillisinzaten ürününüz kargoya verildi dedikten sonra ver yansın bacım ateşe veririm 😂😂😂