patulya Allah aşkına yardımcı olun 11 aylık bebeğim 8 gibi uyanır 11 gibi uyur 1 gibi uyanır 4 gibi kırk beş dakika daha uyur yani iki gündüz uykusu var ama gece uylusuna heçeniyoruz bütün rutinleri yapıyorum sabırla ama olmuyor yok hiçbir dersi olmadığına eminim 11 den önce gece uykusuna asla geçemiyoruz sizce nedeni nedşr gündüz uykusunu teke mi indirsem acaba
Sinemskrglu patulya 26 aylık kızım. Sabah 8 uyanış öğlen 12/1 arası öğlen uykusu 2 buçuk uyanış akşam 10/10 buçuk gece uykusu .
Feyzosumunannesi patulya 29 aylık. Sabah 9:30 uyanış öğlen 13.30 da uyku 3 buçukta uyanir. Gecs 10 en geç 10.30 da uyumuş olur.
askbebegimmbenim patulya 11 ay 17 günlük benimkide öyle yoruldum artık 11 12 den assa mümkün değil olmuyor teke düşürdüm denedim 8 de uyutuyorum busefer 10 11 de uyanıyor uykusu almış bı şekilde gece 2 ye kadar oyun oynuyor yada deli gibi ağlıyor uyumamak için. Tekrar iki uykuya döndüm. Bugün tek uyku yaptı 9 bucuk gibi uyudu 10 buçukta kalk nasil ağlıyor calpol verdim karnı tok üstünü değiştirdim sıcak mı geldi giydirdiklerim acaba diye biraz ince giydirdim.. şimdi oyun oynuyoruz. Kesinlikle tek uyku da çözüm değil hatta daha sıkıntı. Bu 8 de uyuyor sabah 7 8 de kalkan bebisler nasil bı duzen oluşturdu acaba. Mumkun değil olmuyor bizde. Gece 11 12 de uyuyo
nbanba Teke çekmek için çok erken bence. Uyku aralıklarına ve ayına göre toplam kaç saat gündüz uykusu yapmalı ona bakın internetten. Benim oğlum da 11 aylık,en geç 20.30-21.00 uyumuş olur istisnalar dışında tabii
patulya askbebegimmbenim aynen her şeyi denedim teki de denedim uyanma saatini erkene de çektim olmayınca olmuyor heralde biz mi şanssızız bilmiyorum
heygorl patulya benim oğlum da öyle oldu erken bıraktı iki uykuyu. Uyku gerilemesidir diye 45 gün uğraştım ama tek uykuya geçmek istiyormuş meğer. İlk denediğinizde de vücudu tolere edemeyecek bazı günler iki uyumak isteyecek bazı günler yorulup sapıtacak ama max bir iki haftaya alışıyorlar sanırım tek uyku istiyor
LadyGaddar patulya Denemeden bilemezsin bugün tek uyku yaptır dene ona göre karar ver Benimki 1 yaşında halen iki uyku yapıyor her bebegin ihtiyacı farklıdır Bazı bebekler tek uykuya erken geçiyor