onemore 2,3 gündür geceleri çok tıkanıyor horluyor bildiğiniz. Biraz hava verdim burnunu açtım ama hiç faydası olmadı 😣
Minikkuzum1999 onemore Aynı sorun bizde de var geceleri çok hırıltısı oluyor balgam var boğazında antibiyotik şurup yazmıştı doktor içtiği zaman kusuyor hemen buhar dan korkuyor zorla yapıyorum ne yapacağımı şaşırdım 3 gündür geceleri uyku uyuyamıyoruz
Elistos1 onemore geçmiş olsun canım ben cortair ve ventolini nabül ile veriyorum hala devam ediyorsa serum fizyolojik yapıp çekiyorum geçmiş oluyo o zaman ama benim kullandığım burun çekme aparatı makine ile baby vac o olmazsa ne yapardım bilmiyorum elim kolum herşeyim
Usnac1995 onemore Alerji olabilir. Genelde geniz tıkalı olunca, gribal bir belirti yoksa alerji diyorlar. Doktora giderseniz belki Zaditen damla verir Bir de burun aspiratörü falan kullanıyor musunuz
onemore Minikkuzum1999 bizimki de antiyotikle kusuyor doktora getirmedim ama bu gece ne yapcaz bakalım
Minikkuzum1999 onemore Benimki de kusuyor içmiyor yarına götüreceğim Sabah doktora iğne yazsın en iyisi
onemore Usnac1995 kullanıyorum götürdümm burun spreyi verdi boğazları kızarmış ve geniz akıntısı varmış 😊