pinkbutterfly06 Evet kızlar sabah 7.30 gibi kalkıyoruz ve uykuları hep 10/15 dk kısa kısa dermanım kalmadı artık aç mı başka sıkıntısı mı var anlamıyorum hiç uyumadan nasıl durabilir
leylannpembemontu pinkbutterfly06 bizde aynı durumdayız ve uyuturken ağlıyor uyumak istemiyor uyuyunca da 20-25 dk
Deletedmom_223 pinkbutterfly06 yatırmaya çalışma sürem 2 saat yatması ben başka odaya geçene kadar.Cok yoruldum gecede sürekli kalkıyor.Normalde yatardı bu son 1 aydır böyle
Araldoram pinkbutterfly06 maalesef ki bizde o aylarda öyleydik 5 aylıkken bir başkadı 10/15 dk uyumaları 10 aylık olana kadar devam etti umarım sizin sadece bu aya mahsustur
zkusagianne pinkbutterfly06 benim kızımda aynı gündüz max 30 dk tek uyku zorlarsam 2 uyku gece uyuyor ama gündüz çok yoruyor
ebrar2024 Benim bebekte öyle gece uykusuna dalması çok zordu zaten birde dün gece kalktı uyumuyor kaç saat uğraştım çok zor birde eşin hiç ilgilenmediyse daha zor Allahim evladını tek buyutenlere yardım etsin selamet versin
Hll112 pinkbutterfly06 6 ayı geçtik bizde öyleyiz o kada düzensiz ki uyku saatleri canı ne zaman isterse uyuyor sabahın köründe kalkıyor yorgunluktan kolumu kaldıracak halim olmuyor çoğu zaman
Hayat123456789 pinkbutterfly06 valla bacım uyumayan çocuk kadar zor bişey yokmuş benimkide öyleydi şuan 14 aylık muberek evlat hiç mi sevmezsin uykuyu gündüz 1 kez uyur oda en fazla yarım saat belki 45 dakika sonra yok taa 9 buçuk 10na kadar uyumaz gece mızır mızır bide benimki 2. Çocuk ilk çocuğumun maşallahı vardı uykuları çok güzeldi 27 aylık şuan küçüğün sesini duya duya oda uyumaz oldu
Deletedmom_223 Maviorkide normalde gece sadece bir veya iki defa kalkardı.Simdi beş altı defa kalkıyor geceleri