Lina099 Merhaba kizlar . 14 bucuk aylık olan kızıma ara öğün be verebilirim yogurt harici şimdiden teşekkürler 🙏
gulserguler Lina099 benim de 14 aylık kızım ben ara öğünde muhallebi tarzı şeyler yapıyorum genelde ya da sadece meyve veriyorum muhallebi de meyveli ya da kuru meyvelerle hazırlıyorum irmikli ruşeymli yulaflı meyveli ara öğünlerde hazırlıyorum
kimbumadam Lina099 Meyve , Kefir , Kek , Sebzeli Muffin , Ev yapımı bisküvi , Kaşık Dökmesi , Meyveli Yulaf ezmesi Puding ( keçiboynuzu unu da oluyor )
pozitifanne06 Lina099 simit😅 köfte, muz, tarım kredinin protein ve meyve barları, meyve, ev yapımı bisküvi
Lina099 kimbumadam teşekkür ederim. Peki bunları akşam yemeği ve uyku öncesi arasında versek bi zararı olmaz dimi
kimbumadam Lina099 Kaçta yediği kaçta uyuduğu önemli burda.. 18.00-19.00 arası yemek yiyip 21.00 den sonra uyuyorsa meyve yedirebilirsin. Yoğurt kefir gaz yapar Diğerlerinin de sindirimi zor Mesela kızım 16 aylık 19.00 gibi köfte patates yedi 20.30 gibi de uyudu Tekrar araya ihtiyaç duymadık , zaten hala mama içiyor doymamış olsaydı mama verirdim.
Lina099 kimbumadam kızım 12 1 gibi uyuyor uyku düzeni yok bende mama veriyorum mamayi günde 3 e düşürdüm sabah ikindi bide uyumadan önce . 7 gibi cotba yogurt verdim şimdi muhallebi yaptım bakalım yermi. Bu boşlukta vermek için sordum zaten hafif ne verebilirim die.
kimbumadam Lina099 Uykuyu düzene sokmakla başlamak lazım:) her halükarda bu saatlerde yemese daha iyi
Usnac1995 Lina099 Muzlu yoğurt, pankek, ev yapımı kek, meyve, genelde böyle yer oğlum 25 aylık Sizin aylarda en çok yulaf lapası severdi. Yulafı suyla pişirip içine muz ezerdim, ceviz rendesi ve biraz pekmez
Lina099 ikiprensesbebiss 3 gün öncesi çok iciyordu belkide 20 25 ölçek arası..3 gündür yemek düzenine girdik sabah 4 ikindi 3 gece uyurken 7 veya 8 ölçek
3kedili2bebekli Lina099 meyve, bebek keki meyveli yada havuçlu, patatesli falan, patates salatası tarzı bir şeyler olabilir yeşillik yemiş olur, tam bugday unundan yufka açıp börek, kendiniz kurabiye yapabilirsiniz bunlar geldi aklıma benim bebelerin ara ogunle arası yok pek ama böyle şeyleri seviyorlar ara öğün olarak