Maviorkide Memur anneler doğum sonrası analık izni bittikten sonra ücretsiz izin kullanıp bebek 1 yaşına gelmeden işe dönenler günlük 1. 5 saat izin kullanabildiniz mi
Gulsah_67 Maviorkide 11 kasım da başlayacağım 6.5 aylık olacak kurum sorun çıkarmaz diye düşünüyorum rapor alırken fln bişey demediler çünkü
Aslininannesi Maviorkide günlük bir buçuk saat yerine birleştirme yaparak cuma günleri izin kullandım ben
Gulsah_67 Aslininannesi aa bu hiç aklıma gelmemişti bu daha mantıklı aslında zaten mama yiyor sonuçta erkenden kalkıyorum bi gün gitmemek süper siz istediniz dimi bunu Aslininannesi
Maviorkide Aslininannesi benim iş çıkışım çok uzuyor ondan ben en azından erken gelmek için günlük kullanmak istiyorum
Aslininannesi Gulsah_67 evet ben istedim. İşveren kabul ettiği sürece genelde tanıdıklarım hep böyle kullandı
Goknazz Benim iznim bugün bitti amirimle konustum rapor alacagim sonrasında aralikta yarim gün calismayi düşünüyorum yarim gün hakkimi öldürmemek için daha sonrada izinleri kullanip ücretsiz izine çikacagim