busmeto Doğumdan sonra ne zaman adet oldunuz benim 12 gün oldu doğum yapalı bugün kanama başladı normal mi
alparslan38 busmeto lohusa kanaması hemen başlıyor zaten ama adet kişiden kişiye değişir benim iki ay sonra başlamıştı adetim
busmeto alparslan38 benimde lohusa kanamam oldu sonra kahverengine döndü azar azar oluyordu bugünde kırmızı olunca adet diye düşündüm
Ezooezz busmeto 26 gün oldu doğum yapalı birkaç gün sonra kanama azaldı kahverengine döndü sonra tekrar kırmızı oldu sonra daha açık renkli ve akıntı var gibi oldu dünden beri neredeyse gelmiyor yani bi durup bir daha başlayabiliyor.
BordoHuniliAnne busmeto ilkinde 3,5 ay sonra, ikinci de 6 ay sonra. busmeto sonra kahverengine döndü azar azar oluyordu bugünde kırmızı olunca adet diye düşündüm Benim her ikisinde de 40′a kadar bu şekilde sürdü
EbruBoluKaya Sezeryan sonrası 35.günde falan lekelenlemeler kesildi. Oğlum 1 hafta sonra 1 yaşına girecek hala adet olmadım
EbruBoluKaya busmeto bende de 35 gün boyunca sürekli geldi bazen çok bazen leke şeklinde. Arkadaşımla aramızda 10 gün oda sezeryan oldu 40ı çıkınca normal adeti başladı onun herkeste farklı oluyor
nesycbs busmeto ya ben doğumdan 3 ay sonra regl oldum ama devamı gelmiyor 2 aydır bekliyorum daha olmadım