mervecakmakk Hangi bebek şampuanı tercih ediyorsunuz? Bebeğim Mustela Şampuan yüzünden alerji oldu. Yardımcı olabilir misiniz?
bisenakillisinzaten mervecakmakk bebeğinizin cildi biraz hassas sanirım daha temiz içerikli şampuanlara bakabilirsiniz
egeninmother mervecakmakk la roche posay Atopik ciltler için var benim bebeğimde alerjik onun ürünlerini doktorumuz önerdi
Mommyhann mervecakmakk 1 yaşına kadar mustela kullanmıştım şuan soffia kullanıyorum unı baby alerji yapmıstı ama bundan memnunum dalinde iyi gelmemişti bize
miskoniko mervecakmakk canım ben mustela hiç kullanmadım alerji durumunu bilmiyorum ama unibaby ve ecovel kullandım memnun kaldığım ecovel oldu iki bebeğim var ikisinede kullanıyorum bak bu https://app.hb.biz/lZQmkN13vsHx
mervecakmakk bisenakillisinzaten galiba. Çünkü doktor egzema olmuş olabilir dedi. Ama egzemaya benzemiyor. Bi dalin markasını deneyeceğim umarım geçer
arelinannesi1 mervecakmakk doktor egzama olunca sık sık şampuan değiştirmeyin diyor biz doğduğundan beri aymı marka kullanıyoruz dalın en sonunda o cilt kuruluğu doktor krem yazmıştı gittik eczaneden aldk onunla geçiyor
arelinannesi1 mervecakmakk egzama olmuş olabilir mi ay yanlış okumuşum ya olmuştur ya olmamıştır size yinede karışmal istemem ama başka bi çocuk doktorına daha götürün
gkcesrp mervecakmakk 2 buçuk aylık kızım var en başindan beri siveno kullanıyorum hem şampuan hem deterjan içeriği en temizlerden çok memnunum tavsiye ederim . Mustela zaten içeriği o kadar temiz değil. En temizleri ecowell, siveno, incia
ENERCII mervecakmakk bizde mustela kullanıyoruz bizde alerji yapmadı bebekten bebeğe değişiyor tabi. Sebamed kullanın oda güzel
aybukegrsy mervecakmakk benim bebeğimin de cildi hassas ve kuru Ecowell tamamen temiz içerikli ve sertifikalı bir ürün ben kullanıyorum çok memnunum losyonu şampuanı kremi herşeyi iyi mustela da kullandım alerji olmadık ama bebekten bebeğe değişiyor ve içeriği tamamen temiz değilmiş onun
blue90 Musteladan ecowell’e geçtik biz. Alırken içeriğini araştırdım gayet temiz ve doğal bi ürün zaten hassas ciltli bebeklere uygun bebeğime çok iyi geldi tavsiye ederim güzel bi şampuan. Hızlı saç uzatma etkisi de var o da çok iyi oldu bizim için
mugey İncia kullanıyorum bi buçuk aylık ikizlerime. Birisi daha alerjik ve hassas ona rağmen sıkıntı yaşamadık
salihahncrl mervecakmakk benim bebeğimde atopik egzama oldu ben chıcco kuşlanıyordum mustela önerdi doktorum ve çok şükür geçti ama aynı zamandw kremini de kullandım tek başına şampuan geçirmedi tabii ki daline göre mustela daha doğal değil mi ben mi yanlış biliyorum 🤷🏻♀️