zeynep22e Kızlar 2.5 yaşında oğlum var bir yere gittiğimizde hep evlerdeki süs eşyalarına saldırıyır oda oda gezmek istiyor zapdedeniyorum bir türlü gittiğim yerde oturmuyorum artık bu huylarını nasıl aşıcam
sezer2022 zeynep22e bende birine bırakıp gezme taraftarı değilim, ama dün burnumdan geldi gerçekten bi su döktü bi keke bastı ev battı 🤦🏼♀️ pişman oldum ama sağolsun arkadaşım empati yaptı, aynı şeyi benim kızım yapsa kızmazsın diye
betul912_ zeynep22e bunu düşünmenizde güzel birde saliverenler var çözüm olarak ta evsahibinden kaldırabileceği eşyaları kaldırmasını rica edebilirsiniz odaları tilitleyebilrsiniz bir dönem böyle gecicek aklı erince zaten yapmiycak benim kızım daha küçük ama durması için görmediği özlediği bir oyuncagi yada kitabı yanıma aliyorum bir müddet oyalıyor
zeynep22e Utanıyorum artık diğer arkadaşlarımın çocukları annelerinin yanında oynuyor veya sözünü dinliyor hayır desemde anlamıyor yani çıldırmak üzereyim yani mevbur misafirlikte falan aman kırmasın odalara girmesin diye peşinde geziyorum
zeynep22e sezer2022 mecburi gitmek gereken yerler oluyor misafirlik ama kaç oldu gerçekten burnumdan geldi yeni tanıştığım insanlarda olunca insan daha fazla kasıyor yani yok en sonunda eve kapanıcam bu gidişle
zeynep22e betul912_ ben kendim çok prensipli büyüdüm hiç kimsenin evinde karıştıran zarar veren bir çocuk olmamışım ama benim oğlum maşallah yani bende öyle yapıyorum izin isteyip yatak odası kapısı falan rica ediyorum salıverenleri bende anlamıyorum zaten gittiğim insanlarla aynı binadayım şimdi bizim ki sanıyor şekil aynı olunca dairelerin orasıda bizim kendi odasıyla oturma odasına gitsin istiyor insanlarında o odalar genelde yüklük gibi başlıyor karmaşa sonra 😊