aydint Önce emzirip sonra manuel sağım yapıyorum, iki memeden 10 cc kadar çıkıyor, gün içinde kaç kez sağım yapılmalı ? Gün içinde parça parça biriken sütler üst üste toplanır mı tek seferde fazla çıkmıyor maalesef
gg3848 aydint süt üst üste eklenmiyor eğer buzluğa atılıyorsanız saat tarih yazıp atın yok bebeğe veriyorsanız benim doktorum emzirdikten sonra biberonla sağdığın sütü ver demişti
ceed aydint buzdolabinda 3 güne kadar saklayabilirsiniz aynı günün sutlerini dolapta aynı ısıya geldiğinde birlestirebilirsiniz süt arttırmak istiyorsanız 3 saatte 1 30dk sagmaniz veya Power pump yöntemini deneyebilirsiniz ben sadece sagim yapıyorum daha uzun süre muhafaza edeceksenizde saklama poşetiyle çok doldurmadan buzluğa atabilirsiniz 3 ay ve 6 ay deniyor ben 3 ayı geçirmedim ne olur ne olmaz diye
ceed aydint bide anne sütü oda sıcaklığında 4 saate kadar dayanıyor ben termal çanta kullanıyorum e bebekte var süt cantasi bebeğiniz çabuk acımıyorsa ısıtma süresini vs kiza tutar deneyebilirsiniz ben uyanacagi saati bilip ona göre sagiyorum veya dışarı çıkacağımız zaman direkt sagiyorum çünkü daha uzun süreli kullanabiliyorum
gg3848 aydint sütü sağıp saklama torbasına koyuyorsun üstüne saat tarih yazıp at buzluğa 6 ay saklama süresi
ceed aydint aynı ısıda olmak koşuluyla yani dolapta olan sütü yeni sağdiginizla birleştirmeyin sagdiginizda dolapta bi kac saat dursun sonra birleştirip 3 gün dolmadan poşete koyup buzluğa atın stok yapacaksanız