Ess92 27 aylık. Sizce sebebi ne? Sabır gösteremiyorum bazen. İnatlaşıyor. Sizin çocuklarınızda da böyle davranışta bulunan var mı? Nasıl çözdünüz bu sorunu?
Hosgeldinbebekk Ess92 yaz boyu çırılçıplak gezmek istedi yalvar yakar şort atlet giydirdim . Şimdi de yine çıplak gezmek istiyor üstünü giydirmek adeta timsah yakalamak gibi 😂 güreş tutuyoruz resmen oyun haline getirdi bunu , giyinmeyi sevmiyor
Ess92 ZeydsMom yok ılık evimiz doğal gaz yok zaten. klima açık bunaltıcı bir sıcaklık veya soğukluk yok. biz hala kısa kolluyla geziyoruz ama kızımın yazlıklarını kaldırdım
Ess92 Hosgeldinbebekk serbest bırakıyor musunuz? Korkuyorum ilerde sınırlarını bilmeyen bir çocuk asi bir ergen olacak diye. Geleceği çok mu erken düşünüyorum?
Hosgeldinbebekk Ess92 aynı korkular bende de var. Sınır koymaya çalışıyorum ama daha 3 yaşında bile değiller ne derece sınır koyabilirim bilmiyorum. 10 dk önce yine ağladı çıplak gezmek istiyorum diye. Kandırıp giydirirdik 🥲
Ess92 Hosgeldinbebekk ben de bir şekilde ikna edip giydiriyorum ilk başta karşı koyuyor sonra tamam diyor ama gülüyor giydirirken her şeyi oyun zannediyor 🥲