yasemin1111 Kızlar bebeğim 6 aylık Aptamil 2 no ya geçtik ama geçtiğimiz den beri çok sık 💩 yapmaya başladı ishal gibi birde alt dişi çıktı acaba mamadan mı dişten mi anlayamadım çok huzursuz 🥹
gamzederr yasemin1111 bence diştendir çünkü aptamil uzun zamandır kullanıyorsunuz midesi alışmıştır artık ona
atlas1655 yasemin1111 bizde aptamıl kullanıyorz ama ona yeni geçtim koyu yeşil yapıyo hafif kıvamlı ek gıdada alıyoruz bizimde alttan diş gözüküyor 😂
yasemin1111 gamzederr 4.5 aydan sonra mama takviyesine başlamak başlamıştım hepsini denemiştim aptamil sevmişti bilemedim bende
_gulll yasemin1111 Ben 1 yasina kadar Pre verdim .. Burdaki doktorlar böyle tavsiye ediyo ordada öLedir diye düsündüm
yasemin1111 _gulll nerede yaşıyorsunuz mamalar da 1 2 3 numaralar var burda 1 numara 0.6 2 numara 6.9 3 numara da 9. Aydan itibaren o yüzden😊
_gulll yasemin1111 Yurt disindayim Burdada öyle yaziyor. Ama PRE anne sütüne en yakini oldugu icin ve icinde 1,2,3 numaralara göre icerigi daha temiz oldugu icin doktorlar 1 yasina kadar pre öneriyo
atlas1655 yasemin1111 çoook teşekkür ederim🥰 çok sık değil bazen gün aşırı bazen hergun sma optipro kullanırken daha farklıydı aptamıle gecınce kakası koyu yeşil oldu 🫠
yasemin1111 atlas1655 sma bizde kusma yapmıştı diye değiştirmiştim sevmemişti bebeğim işte benmki de alttan diş çıkardı böyleaz az sarımsı günde 2 3 defa yapmaya başladı dile bağlıyorum bende
_gulll yasemin1111 Internette bakindim ama türkiyede 1 numaradan basliyo cok garip gercekten .. ordada Pre var saniyodum cok sasirdim