hawjin Selam guzel anneler❤️❤️❤️ Oglum 1 yaşa geçmiş çok şükür onu artık hevaş hevaş televizyon seyrediyorum yutubte hangi kanalar faydalı bu yaşa göredir bana bir kaç tane yazabilir misiniz 🥰🥰🥰🥰türk kanallardan olsun lütfen
milletsanakanalizemiolacak hawjin 12 ay değil tv yaşı 32 ay ayrıca youtube zaten faydalı değil ama illa ki tv bakacak diyorsanız 10 dk niloya seyretsin
mami68 hawjin aslında hiçbir kanal ve video şuan onun için faydalı güvenilir değil yani izlemesi gereken yaşta değil yinede ben başlamak istiyorum yavaştan dersen günde 15 dk geçme derim kısa eğitici videolardan başlayabilirsin mesela
beyzzsenturkk_ hawjin 1 yaş cocuk tvden bisey anlamaz 2 yasına kadar izletmeyin mümkünse 3 çok izleyecekse eğitici yaşına uygun şeyler izlesin renkler sayılar hayvanlar gezegenler gibi miniyo sevimli dostlar vs
SweetMom__ hawjin hevaş hevaş tv için çok erken annemiz onun için park veya kitap okumak yönünü farklı şeylerde çevirmek daha doğrudur. Belgesel izletmek istiyorsanız dışarıda kedi kuşlar var.
milletsanakanalizemiolacak milletsanakanalizemiolacak @hawjin oku bakalım ne demisim ilk yorumu zaten ben yapmışım !
milletsanakanalizemiolacak SweetMom__ allah cezanı vermesin senin ya 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ne güldürüyon cocuk uyutuyom 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Misssitare Oğlum 2 yaşında doktor 15 dk izleyebilir dedi ama benim kafamda 3 yaş olduğu için her gün açmıyorum. Siz de biraz daha bekleyin bence
MoonCrystal hawjin 3 yaşta başlanır faydadan kasitta çok ekstra birşey vermez çocuğa ama eğitici olarak kaplan Daniel olabilir günde bir bölüm. 1 yaş çok erken
Ssude hawjin tv izletmemek gerek. Onun için tek faydalı şey seni izlemek, kitapları izlemek, oyun oynamak, keşfetmek, dışarıya çıkmak. Ama televizyon izlemek, YouTube, telefon oynamak bunlar zararlı. En az iki buçuk üç yalına kadar açmamalısın.