Obsesifkompulsifbozukluluk Kontrol ediyorum bir şey yok dokunuyorum kıdıklanıyor bana açıyor mu diyorum bu sefer hayır diyor anlamadım akşam acilden götürsem bakarlar mı
OrdekYavrusu Obsesifkompulsifbozukluluk tuvaletini yaparken yanıyordur enfeksiyon vardır belki. Bir tahlil yaparlar
MiracAlpinveUmutunAnnesi Obsesifkompulsifbozukluluk Çocuk sağlığına randevu alabilirsiniz. Acile de getirebilirsiniz. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir pipi ucu kızarık mi?
Obsesifkompulsifbozukluluk OrdekYavrusu afedersiniz acıyo dedi sonra kalktı pipisi dediğiniz gibi acaba enfeksiyon falan mı var
Obsesifkompulsifbozukluluk defnevedoruk oluyo mu öyle pipiden de anlamıyorum ki 6 aylıkken testisinden ameliyat oldu şuan tek testis aşırı korkuyorum diğerine zarar gelmesinden pimpirikliiym o konuda
OrdekYavrusu Obsesifkompulsifbozukluluk acı ağrı yanma bunları karıştırıyor olabilir. Doktor ne olduğunu bulacaktır
defnevedoruk Obsesifkompulsifbozukluluk acıyo diyormuş ya belkide çiş yaparken acıyordur, dışarıdan kızarıklık vb yoksa
Obsesifkompulsifbozukluluk Winner bıraksan don bile giymeyecek hep çıkarıyor giydiremiyorum ki idrar yolu enfeksiyonu nerden bulaşıyor ki neden dolayı oluyor ?