shd48 Hanımlar selamlar Kızım ilk dogdugunda yuzunde hicbirsey yoktu ama bi kaç gün sonra burnun yan kısmında hemanjiom cikti. Çok yoğun ve kabarıkti. Hatta kanatti bile.. ama doktorumuz asla sorun olmadığını ilerde gececegini söyledi ve ben eşim asla kafamıza takmadık çünkü bebeğimiizin sağlığı yerinde çok şükür. Malum çevrede yolda görenler tanidiklarin ayy naptin bu çocuğa nasıl becerdin bunu gibi söylemlerle insanin moralini bozmayı başarıyorlar yine takmamaya çalışıyorum ama bazen olmuyo. Kızım şimdi 14 aylik ve solmaya basladi gibi sizlerin başına geldimi neler yaptınız böyle durumda.. ayrıca doktorumuz ilaç verdi onu kullaniyoruz dideral
Birbahargunu shd48 benim kızımın memesinde var büyüktü memenin hepsni kapliyordu solmaya başladı 11 aylık ilaç kullanmıyoruz diderali kalp çarpıntısı için kendim bı ara kullanmıştım ama hemanjiyomda da mı kullanılıyormuş geçer üzülmeyin millet ne derse desin
Zeynonunmomu shd48 benim kızım 4 aylık şuan doğduğundan beri el serçe parmağında var parmağı büyüdükçe o da genişledi kabardı çok şişmişti artık çocuk doktoru hematolojiye gidin dedi gittik iç organlarına falan baktı bi sorun yok bazen bu hemanjiyom karaciğerde falan olabiliyomış o yüzden baktılar ama sorun yok doktor bi şuruba başladı sabah akşam içiriyorum baya rengi solmaya başladı şişliği geçti çok şükür bu gittikçe solcak en son doğum lekesi gibi kahverengimsi bi rebkte kalacak dedi hatta doktorun elindede varmış gösterdi çok dikkat çekmiyor öyle ama tamamen geçmiyormuş bu arada şurubun adı Hemangiol
dehsetulvahset_ Benim oğlumda da vardı ben hiç ilaç kullanmadım kendiliğinden geçti. Bana da çok soran vardı moralinizi bozmayın.
shd48 Birbahargunu gerçekten insanlarımız neye nasıl yaklascani bilmiyo yolda yürüyorum tanımam etmem yanımdan geçen kadın ayy naptin çocuğa diyo bu sefer içine huzursuzluk dusuyo
shd48 Zeynonunmomu bi yerde görmüştüm goz damlası falanda varmış kullanılan dontorumuza bunuda sorayim
melo26 Zeynonunmomu merhaba bize de bu şuruptan verdiler. Daha kullanmadık. Bir yan etkisi var mı acaba. Korkuyorum. Kalp ve tansiyon şurubu mu oluyor
dehsetulvahset_ Geçer geçer merak etmeyin bende ilk zamanlar da çok üzüldüm geçmez yüzünde kalır die ama çok şükür geçti
Ayseeem34 Ya inanmıyorum benimde kızımın burnunun 2 kanadinda var ve aynı olayi bende yasadim pazarda adamin birisi naptinda nasil dusurdunde bu hale geldi demisti her gören soruyordu ilk baslarda uzuluyordum acikliyordum millete sonra baktim olmuyor kan topladi diyip geciyorum birinin boyutu nohut büyüklüğünde digeri mercimek buyuklugundeydi renkleri soldu fakat halen daha kabariklar tam gecmedi doğumdan 2 hafta sonra belirdi bizde suan 3 yasinda hic bir ilac vs kullanmadim doktor yazdi fakat baska doktorlarda kullanma dedi kendiliginden geciyor ilaca maruz birakma dediler
Zeynonunmomu melo26 şöyle yan etkileri var malesef ama doktorumuz normal bunlar dedi , ilk günler ishal yaptı ,el ayak soğuk oluyor, ilk şişede hırıltı oldu hep ama 2.şişeye geçtik hırıltı kesildi başka yan etkisi yok