rana0234 Memnun kaldığınız,güzel bir nebulizator cihazı önerisi verebilir misiniz?Alırken nelere dikkat etmeliyiz hiç bir şey bilmiyorum?
kanalizzze59 rana0234 muhakkak kompresörlü olmalı ona dikkat edin çocuk içinse özellikle Mesh olan değil kompresörlü
rana0234 kanalizzze59 doktor kızımın ciğerlerine ilaç vermemiz için iyi birşey almamızı önerdi.Aksi takdirde ilaç ciğerlere ulaşmaz dedi.O yuzden iyi birşey lazim
kanalizzze59 rana0234 dr osman gönülal var o söylemişti bende bilmiyorum ne olduğunu ama kompresorlu almak gerekiyormuş
sincapailesi rana0234 trendyolsan bakın isterseniz el nebülüzatörü sessiz ve yoğun veriyor buharı ben çok memnun kaldım, öteki prize takılandan korktu kızım bunu kendi tutuyor
Fatih-s rana0234 nimo taşınabilir mesh tavsiye ederim. Neredeyse 1.5 sene oldu bir sorun yaşamadık. Sadece yeni ilaç kabı bozulmuştu onu da kendi medikalini arayarak temin ettim. Güzel ilgilendiler
hndathn rana0234 kompresörlu bu anlamda en iyisi bende hem sessız hem kompresörlu var ıkısının markası nımo. Kızım sesten dolayı çok aglardı o yüzden sessınızıde almıştık