Adyafat Hanimlar bebegimin ön alt disi eti yarilmis.. elimle disi hissedebiliyorum ama hala daha tam patlamis degil.. 2-3 gundur cok agliyor. Acaba tam anlamiyla patlamasi kac gun surer? Tecrubenize ihtiyacim var
Nes94 Adyafat 5 ay 1 haftalıkken göründü bi kısmı hala etin altında incecik tabaka var 5 ay 20 günlük şuan 2 gündür tekrar huzursuz hem hasta da oldu sanki bi iki güne diğeri görünce gibi geliyo. Belirti vermeden huzursuzlukla gelmişti ilki
Adyafat Nes94 ay canim kiyamam onlara ben.. dis eti yarilmis bir sekilde ama tam anlamiyla patlamasini bekliyorum benimkide huzursuz hasta ve agliyor:(
Nes94 Adyafat diş çıkarırken hasta oluyolarmis genelde yeni antibiyotik başladık 10 gün kullanıcaz. Doktora götürmediyseniz götürün derim
Elifhafsa1 Nes94 götürdük de pek de bise demedi ya ilaç yazdı işte ağrı kesici ateş düşürücü bide serum fizyolojik verdi
Melismelis Benimki de 9 aylık yeni yeni çıkardı önce diş eti yarıldı elime geliyordu dişi 3 4 gün sonra gözle görülür şekilde çıktı önce sol çok belirgindi 1 2 gün sonra sağ da çıkmaya başladı 😊