asli57 Altı aylık kızımın göz muayenesi için devlet hastanesinden randevu alamıyorum kayıt actirdim mesaj geliyor ama onlar Bağlayana kadar randevu doluyor MHRS‘den randevu alabilirsiniz diyorlar bebeğiniz için MHRS‘den nasıl randevu alıyorsunuz ona MHRS açmam için ne gerekiyor
sek_kahve asli57 4 sene önce youtube’da çocuk ekleme videosu izleyerek yapmıştım, şuan hatırlamıyorum maalesef. Üstte kalsın
betul97_ asli57 Mhrs’ye girin solda aile simgesi var ona basın çocuğunuzun adı çıkıyor profile geçiş yapıp alabilirsiniz
tubatgn asli57 Çocuğunuzun e nabızı sizde açıksa onun kısmına geçin. Randevularım kısmı var. Ona tıklayın altta + işaretinde randevu al var. Ona basınca çocuğunuzun MHRS i açılıyor.
elbay53 Kendi mhrs ye görüp ordan uzerınıze kayıt yapmanız lazım.ayrıca esknızın mhrs den de yetkıyı kendınjze vermelısınız..ardından üstte çocuk emoji çıkıyo ordan tıklayıp normal randevu alıyorsunuz..ınternete bakarsanız detaylı açıklamayı bulursunuz
kanalizzze59 asli57 e nabızdan çocuğu üstünüze alıyosunuz sonra mhrsden giriyodunuz ama e nabızdan daha kolay
karakizika1704 asli57 mhrsye girince sagda anne cocuk iareti var oraya girince otomatik bebeginizinki cikmasi gerekiyir ben mhrsyi incelerken gormustum hep ordan aliyorum Resimde kalbin icindeki anne coxuk resmine basin cikar