SweetMom__ 1 ay sonra oğlumun 1 yaş doğum günü olacak şu atığım görsel deki siyah halka içinde olan fon tabloyu nerden bulabilirim Trendyolda baktm bulamadım. 
SweetMom__ Eda6714 Ben evde yapmayı düşünüyorum ama hala kararsizim bi yandan ellerimle süsleyim hatırası olsun diyorum arka fonum çok güzel bambu kahve tonları acaba diyorum böyle seyler bulsam harika şeyler çıkarırım. Inşallah bulurum teşekkür ederim🙂
SweetMom__ Eda6714 buldum canım tesekur ederim🌼 aklımda çok değişik şeyler var inşallah istediğim şey bulabilirim😄
Eda6714 SweetMom__ temudan sipariş vercekseniz bu aralar verin doğum günü yakın çocuğunuz 10 günde anca geliyor bu ara da nasıl bir şey yapcaksiniz bana da fikir olsun benim büyük kızımın doğum günü var aralık 21 de 3 yaşına girecek 😍
SweetMom__ Eda6714 organisazyon şirketleri gibi yapma fikri var birde doğal fikir git gel karasız kaldım konsept hala düşünüyorum bi yanım sade bir yanım hayvan figürü diyor🤗 maşallah canım allah bağışlasın bizimde ilk yaşımız çok heyecanliyim💚
SweetMom__ Eda6714 sizin peki ilk yaşınız nasıl düşündünüz of ben çok kararsız kaldım😓 âmin inşallah canım💟
Eda6714 SweetMom__ Temudan kâğıt çiçek sipariş verdim az önce onları misineyle tavana asarım diye düşündüm 3 yaş olduğu için abartmak istemiyorum 🌸 ilk yaşında zaten organizasyon tutmuştuk eve
SweetMom__ Eda6714 canım hani halka içindeki tahta varya benim evimin bir kısmı arkası öyle sence bu renkler güzel gider mi .
SweetMom__ Esoz1110 sordum askm ama böyle el emeğim olsun istiyorum ilk yaşı ya nasıl anlatsam hazır geliyor konseptler ama ben bilmiyorum çok kararsız kaldım.
SweetMom__ Kızlar bana yardımcı olur musunuz halka içine aldığım tahta varya evimin bir kısmı öyle sizce hangi balon renkler ile arka patlatirm.
efelinamoms SweetMom__ o konsepteki renkler safari konsepti ben oğluma 1 yaş doğum gününde yapmıştım turuncu , yeşil beyaz ve gold renkte balonlar ile güzel olmuştu arka fon olarak oğlumun fotoğrafından afiş yaptırdım pastasıda safari idi 😊
SweetMom__ efelinamoms Teşekkür ederim ben hala düşünüyorum daha doğrusu çok kararsız kaldım ilk defa böyleyim normalde hemen seçerdim ama oğlum ilk yaşı olduğu için el emeği olsun istiyorum😢