Cnprtk E bebekte satılan bebivita mama kullanan var mı? Bebeğim gazlı biraz bebelac gold kullanıyorm bebivitaya geçsem bişey olur mu
Sarezehra Cnprtk Canım ben sma kullandım bebeğim çok ıkınıyordu iki üç gün de anca tuvaletini yapıyordu ben de bu mamaya geçtim bimde satılıyor aldım gayet de memnunum hic gaz yapmadı kabız yapmadı
Seden Cnprtk ben içeriğinin temiz olmadığını, hatta yakin zamanda bimden kaldirilacagini okudum. Bebelac gold da gayet iyi bi mama bende onu kullanıyorum. Yinede siz bilirsiniz 😊
ceylinnn [bilinmeyen] Canım bebivitanın içeriğiçok fena. Glikoz şurubu, nişasta, şeker ne arasan var. İnstagramda gıda dedektifi var. Bu mamayı incelemiş bir bak içerisine. Bebelac golddan sonra bu mamaya geçme yazık bebeğine.
hanife82 gazı varsa bebelac gold iyi bebevitaya kesinlikle bulaşma yutdışındaki ürünü bize getirmiyorlar içeriği kötü mamayı getiriyorlar bununla ilgili bir sürü olumsuz haber oldu zaten bu mamayı da toplatmışlardı
burcusenova kesinlikleee geçmeyin o mama iyi değil, içinde glikoz şurubu var, geçenlerde bakanlıkta toplatmıştı o mamayı
tczehra [bilinmeyen] bebelac gold hazmı kolay bebeğiniz bu rahatlığa alışmışken bence değiştirmeyin sıkıntı oluşabilir.